Ekonomiškos alaus virimo technologijos

09/12/09 09:58

beerAludariai jau senokai mėgina patobulinti virimo procesą taip, kad gamyba būtų ekonomiškesnė. Gan daug energijos sunaudojama alaus virimo metu ir štai Miuncheno technikos universiteto (Technische Universitaet Muenchen) specialistai, atrodo, surado būdą kaip taupyti energiją.

Vokiečių aludariai pradėjo naudoti ceolitus – porėtus mineralus, kurie turi ypatingų savybių. Ši technologija turėtų būti pristatyta Miunchene rugsėjį vyksiančioje Drinktec-2009 parodoje.




  • Twitter
  • Facebook
  • MySpace
  • Digg
  • del.icio.us
  • Technorati
  • LinkedIn

Raktažodžiai: , ,

Komentarai temai “Ekonomiškos alaus virimo technologijos”

  1. Мегареспектос! Прочитал с интересом от начала и до конца.

    #140

Palikite komentarą

Raseinių krašto naujienos